Aktuality

Svatba v přírodě, ale přesto v centru Prahy

Vytvoříme vám svatební útočiště pod stíny stromů, které je zároveň v blízkosti pulzujícího centra.

V samém srdci Prahy, v lesoparku v Košířích se nachází náš Vista Resort, ideální místo pro vaši svatbu, zasazenou do kouzelné zeleně. Toto kouzelné prostředí nabízí klid a relaxaci. Vytvoříme vám svatební útočiště pod stíny stromů, které je zároveň v blízkosti pulzujícího centra. Uprostřed tohoto útulného prostředí naleznete odpočinkové zóny a wellness pod korunami stromů, což může zpestřit svatební program vaše velkého dne.

Svatební prostory a služby na míru

Vista Resort se nachází na kopci mezi stromy, na adrese Nad Hliníkem 1202/02 a nabízí klid, rovnováhu a soukromí. Odpočinkové zóny pod korunami stromů jsou ideální pro váš ‚‚den D‘‘. Krajina obklopující resort je opravdu jedinečná. 

Pro vaši akci nabízíme různé prostory, například zasedací místnost, klubová místnost nebo konferenční místnost. Tyto prostory přizpůsobíme podle vašich potřeb a přání. Zařídíme vám svatbu na klíč, takže se můžete soustředit pouze na váš den.

Svatební menu a catering z restaurace Euphemia

Využijte služeb naší luxusní restaurace Euphemia. Tým kuchařů pod vedením zkušeného šéfkuchaře Jana Ležala vám připraví svatební menu, které uspokojí i ty nejnáročnější svatebčany. Nabízíme širokou škálu pokrmů, od moderní evropské kuchyně po tradiční speciality. Svatební catering od Euphemie je zárukou vynikajícího kulinářského zážitku pro vás i vaše hosty. Navíc vám zajistíme skvělá vína z vlastní vinotéky, které perfektně doplní vaše slavnostní menu.

Komorní restaurace Euphemia disponuje kapacitou 40 míst a salónkem pro 10 osob. 

Nezapomenutelné svatební zážitky ve Vista Resort

Spa a wellness může být zajímavým zpestřením svatebního harmonogramu. Nabízíme venkovní vířivku, koupací biotop, sauny, masáže a relaxační rituály. Dokonce vám můžeme uspořádat i svatební lekci jógy nebo meditaci

Kromě toho vám obstaráme:

  • Welcome drink
  • Občerstvení
  • Program na klíč (saunové rituály, masáže a další relaxační aktivity v biotopu)
  • Neřízené degustace (víno, rum, gin apod.)
  • Sommeliérské služby (víno, grappa, prosecco atd.)
  • Živou hudbu
  • Prezentaci menu
  • Květinový servis
  • Výzdobu

Wellness a relaxace pro novomanžele

Po náročném dni plném oslav si také můžete dopřát zasloužený odpočinek v našem wellness. Naložte se do vířivky, vychutnejte si relaxační masáže nebo spa rituály, které vám pomohou uvolnit se a načerpat nové síly. Wellness služby jsou ideální jak pro vás, novomanžele, tak pro vaše hosty. 

Po svatbě můžete zůstat v resortu několik dní na líbánky, užívat si wellness, hýčkat se přírodou, zkoušet různé sportovní aktivity a nechat si například snídani donést do postele.

Ráno po svatebním dni vás bude z okna hotelu vítat zpěv ptáků, květy lesních rostlin a svěží vzduch s vůní jehličí. 

Ubytování pro svatební hosty i novomanžele

Vista Resort nabízí pohodlné a luxusní ubytování pro všechny vaše svatebčany, včetně vás, novomanželů. Naše pokoje a apartmány jsme vybavili vším, co potřebujete pro hřejivý pobyt. Vaši hosté si užijí veškerý komfort a pohodlí designového hotelu.

Skvělá dostupnost Vista Resort

Velkou výhodou uspořádání svatby ve Vista Resortu je snadná dostupnost pro vaše hosty. Díky umístění v centru Prahy mohou vaši hosté snadno odjet kdykoliv Uberem, taxíkem nebo noční MHD. 

Kontaktujte nás

Pokud plánujete svatbu a hledáte vhodné místo, zkuste Vista Resort. Kontaktujte nás na e-mailu recepce@vistaresort.cz pro více informací nebo sjednání osobní prohlídky prostor.

Vista Resort vám poskytne krásné prostředí, profesionální služby a podporu, díky které si svůj svatební den užijete bez starostí.

Další aktuality

Členství v klubu Vista
Vista Club přináší to nejlepší z anglosaských klubových tradic do klidu zdejší přírody. S členstvím vás čekají přátelská setkání s inspirativními lidmi, sportovní programy na míru Vaší kondici i cílům a odpočinek v absolutním pohodlí.
Staňte se součástí Vista Members Club.
MÁM ZÁJEM O ČLENSTVÍ