Aktuality

Ochlaďte se v letních dnech

Únik od letního horka v přírodním jezírku, saunách, páře a jacuzzi, obklopeni klidným lesem.

Objevte oázu klidu a osvěžení v našem Vista Wellness centru, nacházejícím se v malebném prostředí košířského lesoparku. Náš přírodní biotop je perfektním místem pro únik před letním horkem, kde si můžete užít chladivou vodu v přírodním jezírku, různé druhy saun, páru a jacuzzi.

Prožijte kouzelnou atmosféru našeho wellness centra, které nabízí jedinečný zážitek spojený s přírodou. Naše venkovní jezírko je biotopem, kde se můžete osvěžit v čisté vodě, zatímco okolní les poskytuje klid a soukromí. Sauna, parní lázeň a whirlpool jsou ideální pro relaxaci a regeneraci těla i mysli.

Nabízíme širokou škálu masáží a procedur, které jsou navrženy tak, aby vám pomohly najít harmonii a obnovit energii. Naši profesionální terapeuti se postarají o to, aby vaše návštěva byla nezapomenutelným zážitkem plným relaxace a pohody.

Vista Wellness je místem, kde se setkává moderní luxus s přírodní krásou. Přijďte a zažijte, jaké to je, nechat se hýčkat v prostředí, které je jak relaxační, tak revitalizující. Pro rezervaci vašeho úniku do ráje nás kontaktujte na +420 211 154 218.

Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že naše wellness centrum vám poskytne dokonalý únik od každodenního shonu a letního horka.

Další aktuality

Členství v klubu Vista
Vista Club přináší to nejlepší z anglosaských klubových tradic do klidu zdejší přírody. S členstvím vás čekají přátelská setkání s inspirativními lidmi, sportovní programy na míru Vaší kondici i cílům a odpočinek v absolutním pohodlí.
Staňte se součástí Vista Members Club.
MÁM ZÁJEM O ČLENSTVÍ