S radostí Vám představujeme naše nové jarní menu v restauraci Euphemia, které je k dispozici od prvního března. Toto období slavíme bohatstvím jara s výběrem pokrmů, které spojují čerstvost sezóny s kreativitou našeho kulinářského týmu. Naši hosté si mohou vychutnat předkrmy jako je uzený pstruh s nakládanou červenou cibulkou a koprovou remuládou nebo grilované tygří krevety s česnekem, chilli, salámem chorizo a opečeným kváskovým chlebem.
Mezi hlavními chody naleznete pečený květák se šalotkovou omáčkou, petrželovou majonézou a ořechy, nebo si můžete dopřát náš Surf & Turf, který obsahuje steak z hovězí svíčkové a pošírovaného humra podávaného s blanšírovanou sezónní zeleninou. Naše linguine s humrem v humří omáčce s cherry rajčaty a bazalkovým olejem je důkazem naší lásky k čerstvým, kvalitním surovinám.
Zakončit jídlo můžete výběrem z našich dezertů, jako je cheesecake z bílé čokolády s meruňkovým gelem a malinami nebo vanilkové Crème Brûlée s sorbetem z divokých višní.
Restaurace Euphemia zůstává dokonalým místem pro vychutnávání živých chutí jara, ať už jste zde na rodinném setkání, obchodní večeři nebo slavnostní oslavě.
Pro rezervaci stolu volejte prosím na číslo: +420 603 726 477